Despre noi

Fundatia NAD s-a nascut si a renascut din iubirea pe care Dumnezeu o revarsa asupra oamenilor. Aceasta fundatie s-a nascut greu, dupa ani si vieti de munca, munca cu tine însuti si mai ales din iubire. Iubire pentru om, pentru viata si pentru tot ceea ce ne înconjoara. S-a dorit de la început ca aceasta fundatie sa fie un model, un reper de dragoste si credinta pentru Divinul din noi.
Fundatia a luat fiinta acum 15 ani, dar, pentru ca nu ne gasisem noi ca si echipa, ea nu a functionat. În acesti 15 ani puteam fi în fundatie fiecare dintre noi, daca am fi fost pregatiti pentru un nou concept de viata, dar fiecare la acel moment, si în anii care au trecut pâna acum, fiecare am lucrat individual, noi cu noi. Nu poti darui unei echipe si oamenilor daca nu ai ce, si, mai ales din ce.
A fost nevoie de ani de munca, în care fiecare din noi ne-am regasit samânta de Divin din noi, sâmburele de care am avut grija ca de cel mai minunat dar, primit de la Dumnezeu. Ne – am regasit noi pe noi, fiecare separat. Am gasit samânta de Acasa, care acum ne da aripi pentru zbor.
Si zborul a venit prin încrederea capatata în noi, prin forta si curajul de a fi ceea ce suntem cu adevarat, prin iubirea fata de noi si aproapele nostru, prin acceptare ca toate sunt la locul lor si la momentul lor, prin asumarea rolului pe care îl avem pe Pamânt si mai ales prin recunoasterea fiintei spirituale din noi.
Ani de munca si cautari a ceea ce suntem, de ce am venit si mai ales ce rol avem aici si acum. Am stiut fiecare din noi ca suntem pe drumul Adevarat, când am simtit pacea interioara, armonia dragostea si sustinerea Prietenilor din Lumina. Suntem una toti. Nu putem unii fara altii. Se face Lumina pe Pamânt când fiecare din noi suntem Lumina. Si ca sa fim Lumina aceasta vine din Lumina din Înalt. Actul nasterii spirituale a Fundatiei s-a produs la 29 septembrie 2009 la Sarmisegetusa, când arhanghelul Mihail ne-a daruit Calea
Am devenit constienti! Si ne-am regasit! Fundatia nu este a noastra, este a celor ce cred în Ei, în samânta aceea de Acasa. Si pe care o învaluie în Iubirea si Lumina Divina ca sa creasca!
Suntem 4 femei si un barbat. Curios, nu? Ferice de acest barbat!
Si totusi aici în fundatie suntem toti unul si unul toti, fiecare avem alta meserie, venim din domenii diferite, încât ai putea sa te întrebi ce avem în comun. Totul! Aici suntem oameni si atat, nu avem functii si diplome de etalat pentru orgolii. Lumea e a noastra, suntem co-creatorii acestui univers. Cu ajutorul Prietenilor nostri dragi. Cei care dirijeaza NAD-ul, cum imi place mie sa spun. Lor le datoram totul. Ca ne-am gasit noi pe noi, noi pe Ei, lumea de aici de pe Pamant si lumea de sus din Cer.
E o onoare si o sansa ca ne-au ales si mai ales ca au încredere si rabdare cu noi. Multumim tuturor celor din Lumina pentru ca ne-au ajutat sa constientizam ca exista!
Cei de dincolo nu au brate, ei când se bucura spun a……. si se aude un Aaaaa……..mare, radios, în surdina. Aplauze pentru întreg Cerul! Multumim!

Din 2010 FUNDAŢIA UMANITARĂ NAD a fost inițiatorul şi susţinătorul constant al învătământului Waldorf în Oradea. Am organizat cursuri pentru formare educatori waldorf,

– “Scoala părintilor”,

– “Iniţiere in pedagogia waldorf”,

– “O călătorie către sufletul copilului” – curs însoţitor de cunoaştere al copilului pentru părinţi, bunici, educatori şi toţi cei ce doresc să cunoască sufletul copilului.
– “O educaţie dinamic – creativă pentru copiii secolului XXI” –  proiect de formare în tehnici de educaţie alternativă pentru cadre didactice

– “Zilele pedagogiei waldorf”

– “Curs de întroducere in pedagogia waldorf”

– “Comunitate activă pentru dezvoltarea alternativei educaţionale waldorf în Oradea”

Toate aceste proiecte au fost în parteneriat  cu Casa Corpului Didactic Bihor, cu Liceul German “Friedrich Schiller”, Orășelul Copiilor și Palatul Copiilor Oradea

– „Prin credinţă la cunoaştere” – călătorii prin ţinuturile binecuvântate ale judeţului Bihor, trecutul şi prezentul prin frumuseţile, tradiţiile şi tainele locurilor alese.

© Fundatia NAD. Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO