Anunțuri umanitare

10.02.2012

Sunt mama unei fetițe de 2 ani născută cu scolioză congenitală care are nevoie de operație și implantarea în coloană  unui dispozitiv VEPTR adus din Elveția  care costă 50.000 Euro iar noi avem un venit lunar de 2.500 Ron iar această sumă este imensă și de aceea vă rog și am nevoie de ajutorul  dumneavoastră să strâng acești bani. Suntem  reprogramați în Mai la operație la Sp. Marie Curie de Dl. Dr. BURNEI dar fără acești bani nu putem comanda dispozitivul și nu va fi operată. Vă rog cum știți sau cum puteți să mă ajutați să strâng acești bani să  se bucure Larisa mea de o copilărie și o viață normală ca orice copil, atât îmi doresc, nu-mi întoarceți spatele că peste tot unde am scris nu am primit nici un răspuns. Vă mulțumesc și pentru mai multe informații sunați la 0722.407.359. Sporea Gabriela

 


 

10.02.2012

 

Florinel 6 luni, Cătălin 1 an, Iasmine 6 ani, David 7 ani sunt copii care nu se pot bucura, ei nu-și doresc jucării… ei au nevoie de mâncare, laptele și pâinea au devenit un lux. Locuiesc pe str. Iuliu Maniu nr. 11, Oradea.

O mamă a patru copii cu vârste între 2 și 11 ani, cu un handicap fizic (lipsa antebraț drept) se chinuie împreună cu tatăl copiilor să facă față greutăților.Locuiesc pe B-dul Decebal, Oradea.

 


 


 

Vă rugăm frumos pe toți aceea care aveți bunăvoința să-i ajutați să ne scrieți.  Vă vom pune în legătură cu cei care ne așteaptă ajutorul.

© Fundatia NAD. Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO